Purchase and production of paint

Een verffabriek met meer dan 125 jaar ervaring biedt de mogelijkheid om uw verf te produceren of om verf onder private label in te kopen.

De betreffende producent is ISO 9001 (kwaliteits-management) en EN ISO 14001 (milieu-management) gecertificeerd. Uiteraard voldoen alle producten aan de VOC 2010 norm.

Dat de producten van een hoge kwaliteit zijn komt tot uiting in de vele nationale en internationale prijzen en onderscheidingen die zij hebben ontvangen. De inkoopprijzen zullen u daarbij aangenaam verrassen.

Tags:
, ,

Met een zeer divers productenpakket spelen zij op diverse terreinen een leidende rol. Zo worden de producten gebruikt in de doe-het-zelf sector maar ook in de huizen- en utiliteitsbouw, machine- en apparatenproductie, transportmiddelenfabricage, wegenbouw en infrastructuur, meubelfabricage en de houtverwerkende industrie.

Een eenvoudige en voordelige manier dus om uw productenpakket uit te breiden of de service richting uw klanten te vergroten. Ideaal voor verffabrikanten maar ook de (groot)handelaar kan nu zijn eigen verf aanbieden.

Enkele voorbeelden van producten die zij kunnen leveren:

  • Houtlakken
  • Metaalverven
  • Muurverven
  • Speciale verven
  • Poederlakken
  • Bindmiddelen (alkyd, acrylaat)

Doordat zij grondstoffen groot inkopen en lage productiekosten hebben kan het ook zeer interessant zijn om de productie van verf in Slowakije door ons te laten verzorgen.

In overleg kan er uit voorraad worden geleverd. Na bestelling kan er direct weer een nieuwe batch geproduceerd worden. U hoeft alleen maar uw bestelling door te geven en uw eigen product wordt op de afgesproken datum bij u afgeleverd. Zo creëert u ruimte in uw eigen productie en bespaart u op diverse kosten zoals voorraadkosten, machinekosten, personeelskosten, afvalverwerking etc.

Neem gerust eens contact met ons op en laat ons weten waar u naar op zoek bent.