Tags: Verf

Inkoop en productie van verf

Chemolak produceert al verven en lakken sinds 1883. Met een zeer divers productenpakket spelen zij op diverse terreinen een leidende rol. Zo worden de producten gebruikt in de doe-het-zelf sector maar ook in de huizen- en utiliteitsbouw, machine- en apparatenfabricage, transportmiddelenfabricage, wegenbouw en infrastructuur, meubelfabricage en de houtverwerkende industrie.

Dat de producten van een hoge kwaliteit zijn komt tot uiting in de vele nationale en internationale prijzen en onderscheidingen die Chemolak heeft mogen ontvangen. Gecombineerd met de 125-jarige ervaring en de hoogst mogelijke service maakt dat Chemolak tot een betrouwbare partner. De prijzen zullen u daarbij aangenaam verrassen.

Chemolak is ISO 9001 (kwaliteits-management) en EN ISO 14001 (milieu-management) gecertificeerd. Uiteraard voldoen alle producten aan de VOC 2010 norm.

Read More

Coördineren van de productie van verf in Slowakije

Een verfproducent uit Nederland laat verf produceren in verschillende kleuren. Hij ontvangt deze verf met zijn eigen etiket op de blikken.

Als gevolg van de nauwe samenwerking tussen EWE International, de producent en het transportbedrijf verloopt de belevering soepel en probleemloos.

Datum
2007 tot heden

Lokatie
Slowakije

Read More