Een kwaliteitsverf voor een goede prijs

Sinds 2007 verzorgen wij in Slowakije de productie van een hoogwaardige 2 Komponenten PUR Markeerverf voor een Nederlandse relatie.

Dit in nauwe samenwerking met een lokale verfproducent. Dankzij onze achtergrond en jarenlange ervaring in de verfbranche worden hierbij cultuur- en taalverschillen overbrugd. EWE International was van 1992 tot 2006 betrokken bij de ontwikkeling en applicatie van wegenverf in Nederland en is daardoor goed op de hoogte van alle ins en outs binnen deze branche. Na de verhuizing naar Slowakije wordt deze kennis en know-how gebruikt om kwaliteitsverf voor een goede prijs op de markt te kunnen brengen.

Doordat wij goede afspraken hebben met een transporteur kunnen wij ook het transport voor een goede prijs en snel aanbieden.

Duurzaam bij zware belasting

De 2K PUR Markeerverf is speciaal ontwikkeld voor zware belastingen. Het is een sneldrogend systeem op basis van hydroxy-acrylaatharsen. De verf is zowel airless als pneumatisch te verspuiten. Tevens is er een blanke lak beschikbaar die als topcoat kan worden gebruikt voor extra bescherming tegen vuil en slijtage.

Eigenschappen:

  • Bestendig tegen olie en vethoudende middelen
  • Goede hechting op de ondergrond
  • Hoge duurzaamheid
  • Geringe vuilopname

De verf is van zeer hoge kwaliteit en wordt o.a. gebruikt voor parkeergarages, magazijnen en veiligheidszones in bedrijven. Bijvoorbeeld in de haven van Rotterdam en op het bedrijventerrein van Heineken in Zoetermeer.

Uit voorraad leverbaar

De verf is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Veel voorkomende wegenverfkleuren zijn direct uit voorraad leverbaar. Indien gewenst kunnen wij ook kleuren die u vaak gebruikt op voorraad zetten. Dit betekent dat u er snel mee aan het werkt kunt.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u ook gebruik maken van deze verf met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Comments are closed.