Marktonderzoek SlowakijeWij kunnen marktonderzoek in Slowakije voor u uitvoeren. Van een snelle marktverkenning tot een gedegen onderzoek van de Slowaakse markt.

De informatie van het marktonderzoek kan als uitgangspunt dienen voor de ontwikkeling van een marketing- of communicatiebeleid. Daarom wordt elk onderzoek voor aanvang uitvoerig besproken zodat u precies de informatie krijgt die u nodig heeft. Het is de benodigde informatiebron waardoor u verantwoorde keuzes kunt maken.

Naast (online) research kunnen wij gegevens opvragen bij het Slowaaks Bureau voor de Statistiek, de Kamer van Koophandel, brancheorganisaties en andere relevante instituten. Hierdoor krijgt u een compleet overzicht en is het dé manier om uw kansen en bedreigingen op de Slowaakse markt goed in te kunnen schatten.

Bij een marktonderzoekverkenning verzamelen wij informatie over de Slowaakse markt met betrekking tot een bepaald product, dienst of idee. Hierbij brengen wij bijvoorbeeld in kaart:

  • wie zijn de concurrenten?
  • wat is het marktaandeel van alle partijen?
  • wat is de omvang van de markt?
  • wat zijn de trends?
  • welke behoeften en motivaties heeft de doelgroep?
  • wat zijn de gehanteerde prijzen en welk kwaliteitsniveau hoort daarbij?
  • wat is het aantal potentiële klanten?
  • wat is de gemiddelde besteding per gezin aan een bepaald product?

Het in kaart brengen van de Slowaakse markt kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Marktverkenning – marktintroductie – marktexpansie

Bent u geïnteresseerd naar uw mogelijkheden in Slowakije maar weet u nog niet of het iets voor u zou kunnen zijn?

Maak dan gebruik van onze 3-in-1 service.

Wij hanteren daarbij een efficiënt en voordelig stappenplan dat is opgebouwd uit 3 fases (marktverkenning, introductie en vertegenwoordiging). Deze fases bestaan weer uit verschillende modules.

Zo kunt u zelf een keuze maken waarbij u op een voordelige wijze uw mogelijkheden in Slowakije kunt onderzoeken. U kunt zelf per fase de gewenste gradatie bepalen. Stap voor stap helpen wij u zo verder in Slowakije.

Wij begeleiden u vanaf de marktoriëntatie tot markintroductie en kunnen u daarna vertegenwoordigen zodat er ook een marktexpansie kan worden gerealiseerd.

Zouden wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Comments are closed.