Onder de naam “VertaalExperts” voorzien wij in kwalitatief hoogstaande vertalingen. Niet alleen vanuit of naar het Slowaaks, maar naar alle talen.

Bij ons vertaalbureau zijn native speaker vertalers uit de hele wereld aangesloten. Allemaal met hun eigen specialisatie. Zo weet u zeker dat uw tekst goed wordt vertaald. Een vertaling wordt voor levering gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo worden ook eventuele (type)foutjes er nog uitgehaald.

Als vertalers weten wij als geen ander waar wij op moeten letten om een goede vertaling te kunnen leveren. Dit extra paar ogen heeft zich bewezen als een toegevoegde waarde. De Engelse uitdrukking “It takes one to know one” is hier dan ook zonder meer van toepassing. Het is onze grote kracht.

Tolk Slowaaks

Tolk Slowaaks
U bent op zoek naar een tolk Slowaaks die u kan bijstaan bij een ontmoeting met uw toekomstige klant? Of u wilt dat uw presentatie direct wordt vertaald voor uw toehoorders? Wij helpen u verder.

Vertaler Slowaaks

Vertaler Slowaaks
Zoekt u een vertaler Slowaaks die met u meedenkt en die uw tekst duidelijk en correct kan vertalen? Wij vertalen vanuit het Nederlands, Duits en Engels naar het Slowaaks en vice versa.

Vertalen overige talen

Vertalen alle talen

Wij verzorgen vertalingen naar alle talen binnen alle vakgebieden. Hiervoor beheren wij de website VertaalExperts waarmee wij ons voornamelijk richten op de Nederlandse en Vlaamse markt.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over bovenstaande neemt u dan contact met ons op.

Comments are closed.