Advies Slowakije

Heeft u besloten dat Slowakije interessant voor u kan zijn? Dan kunnen wij u vertegenwoordigen in Slowakije.

U bespaart dan op tijd en kosten voor het steeds heen en weer reizen van uzelf of uw collega’s. Daarnaast wordt dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk de kans op succes aanzienlijk vergroot. En heeft u altijd een betrouwbare partner ter plaatse.

Wij houden persoonlijk contact met plaatselijke relaties en kunnen periodiek controles uitvoeren. Bijvoorbeeld van een productiefaciliteit, de winkels waar uw producten worden aangeboden of de uitvoering van een project bij uw klant. Dan worden ook de resultaten besproken en wordt er gekeken of alles volgens planning verloopt en wat er eventueel kan worden verbeterd. Hiervan ontvangt u een rapportage.

Verder kunnen wij hier op de juiste plaatsen adverteren en promotiemateriaal op een voordelige manier (laten) ontwerpen en printen.

De ervaring leert helaas dat als gevolg van afstand maar zeker ook cultuurverschillen projecten in Slowakije vaak vroegtijdig eindigen of niet ten volle worden uitgewerkt. Met deze kennis in het achterhoofd is het mogelijk om dit een stap voor te zijn. Een partner ter plaatse is daarbij onmisbaar.

Marktverkenning – marktintroductie – marktexpansie

Bent u geïnteresseerd naar uw mogelijkheden in Slowakije maar weet u nog niet of het iets voor u zou kunnen zijn?

Maak dan gebruik van onze 3-in-1 service.

Wij hanteren daarbij een efficiënt en voordelig stappenplan dat is opgebouwd uit 3 fases (marktverkenning, introductie en vertegenwoordiging). Deze fases bestaan weer uit verschillende modules.

Zo kunt u zelf een keuze maken waarbij u op een voordelige wijze uw mogelijkheden in Slowakije kunt onderzoeken. U kunt zelf per fase de gewenste gradatie bepalen. Stap voor stap helpen wij u zo verder in Slowakije.

Wij begeleiden u vanaf de marktoriëntatie tot markintroductie en kunnen u daarna vertegenwoordigen zodat er ook een marktexpansie kan worden gerealiseerd.

Zouden wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Comments are closed.