Zoekt u een vertaler Slowaaks die met u meedenkt en die uw tekst duidelijk en correct kan vertalen? Dan kunnen wij u prima van dienst zijn.

Wij verzorgen vertalingen vanuit het Nederlands, Engels, Duits naar het Slowaaks en vice versa voor verschillende bedrijven, overheden en particulieren in Nederland, Vlaanderen en Slowakije.

Een tekst vanuit of naar het Slowaaks vertalen

Ons team bestaat uit meerdere vertalers. Afhankelijk van de brontaal en het onderwerp van de tekst wordt de vertaling verzorgd door degene die er het meest geschikt voor is.

Als ervaren vertalers weten wij precies hoe wij uw teksten met het juiste gevoel en met het oog op de doelgroep moeten vertalen.

Nacontrole

Doordat ons team uit meerdere vertalers bestaat kunnen wij elkaars werk controleren. Met deze extra nacontrole weet u zeker dat de vertaling geen fouten meer bevat en goed bij de doelgroep zal overkomen.

Wat kunnen wij naar het Slowaaks vertalen?

Enkele voorbeelden van vertalingen die wij in de loop der jaren hebben verzorgd:

 • productinformatie
 • bedrijfsreglementen
 • handleidingen
 • contracten
 • zakelijke correspondentie
 • presentaties
 • notulen
 • ondertiteling van bedrijfsfilms en tv programma’s
 • persoonsdocumenten (meestal beëdigd)
 • medische rapporten
 • bedrijfsgegevens (inschrijving kvk, oprichtingsakten, enz.)

Vertaalbureau Slowaaks

Wij kunnen een vertaling Slowaaks verzorgen in de volgende combinaties:

Nederlands – Slowaaks
Engels – Slowaaks
Duits – Slowaaks
Slowaaks – Nederlands
Slowaaks – Engels
Slowaaks – Duits

Beëdigde vertaling

Heeft u een beëdigde Slowaaks-Nederlands of een beëdigde vertaling Nederlands-Slowaaks nodig? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen regelmatig een beëdigde vertaling naar het Slowaaks of Nederlands voor bedrijven in Nederland, Vlaanderen en Slowakije.

Het is belangrijk dat u al bij uw aanvraag kunt aangeven of een vertaling al dan niet beëdigd dient te worden. Dan kunnen wij daar vanaf het begin rekening mee houden.

Tarieven

Wij hanteren vriendelijke tarieven gebaseerd op het aantal woorden in de brontekst met aantrekkelijke kortingen bij grotere teksten.

Introductiekorting

Wij heten u graag welkom als nieuwe klant. Ter kennismaking kunnen wij u bij een eerste opdracht 10% introductiekorting aanbieden. Zo kunt u zich eenvoudig overtuigen van onze kwaliteit en manier van werken.

Taaltrainingen

Daarnaast verzorgen wij ook taaltrainingen voor uw medewerkers ter plaatse. Heeft u medewerkers (tijdelijk) werkzaam in Slowakije? Dan kunnen wij deze de Slowaakse taal leren zodat zij zich verstaanbaar kunnen maken in hun nieuwe omgeving.

Offerte aanvragen

Zouden wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ook andere talen zijn mogelijk

Als gevolg van onze samenwerking met vertalers over de hele wereld verzorgen wij ook vertalingen naar andere talen. Hierbij hanteren wij hoge standaarden waarbij altijd de juiste vertaler wordt ingeschakeld voor uw tekst. Deze dienst bieden wij aan onder de naam VertaalExperts.

Comments are closed.