The interpreting work by Ms. Lucia Zacharova was excellent and really helpful. She is a great professional and her work and EWE International staff's was more than we had expected. We will definitely use their services again!

Claudia Feldmar - Guatemala

In april 2013 hebben wij de complete inrichting van het paardensportcentrum Horse Park A.S aangenomen. Lucia is vanaf de start betrokken bij de realisatie van dit project. Zij heeft voor ons uiteenlopende werkzaamheden verricht zoals: vergunningen aanvragen, brieven opstellen voor (onder)aannemers, notuleren, tolk zijn, etc. Deze werkzaamheden heeft zij naar volle tevredenheid voor ons uitgevoerd. Ze gaf ons het gevoel dat ze niet alleen een ingehuurde kracht maar eerder een collega was. Lucia is zeer praktisch ingesteld en denkt in oplossingen, niet in problemen! Kortom, een duizendpoot die elke organisatie graag in zijn bedrijf wil hebben.

Directie - Horse Park Realisation B.V.

Wij hebben verschillende vertalingen bij EWE International ondergebracht. De service was snel en de kwaliteit van de vertalingen was prima in orde. Gaan we zeker vaker gebruik van maken.

Rene Opperman - Omega daksystemen