De dagelijkse leiding van EWE International is in handen van Hanno Willemsen en Lucia Zacharová.

Een korte kennismaking:

Hanno Willemsen

HannoWillemsenHeeft 15 jaar gewerkt op het R&D laboratorium van een internationaal opererende verffabriek. Als laborant heeft hij diverse verfproducten ontwikkeld waarna deze succesvol op de markt zijn geïntroduceerd. Hierbij was hij van de grondstofkeuze tot de marktintroductie betrokken bij het ontwikkel- en implementatieproces.

Heeft daardoor ruime ervaring in het gelijktijdig coördineren van verschillende projecten, en het realiseren van verwachtingen en deadlines.

Als gevolg van zijn achtergrond en ervaring binnen diverse disciplines is hij op meerdere terreinen inzetbaar en zorgt hij ervoor dat er wordt geleverd wat er wordt gevraagd, en meer.

Hanno spreekt Nederlands, Engels, Duits en Slowaaks.

Contactgegevens:

Lucia Zacharová

HannoWillemsenIs afgestudeerd aan de Hogeschool voor Bedrijfskunde in Bratislava, Slowakije. Heeft daarna marktonderzoek verricht voor diverse Nederlandse bedrijven in Midden- en Oost Europa. Tijdens haar verblijf in Nederland heeft zij zich de Nederlandse taal machtig gemaakt en heeft zij ook de Nederlandse cultuur goed leren kennen.

Bij de bedrijven waar zij werkzaam was onderhield zij de contacten met relaties uit Midden- en Oost Europa waarbij zij significante omzetgroei heeft kunnen realiseren.

Door haar betrokken manier van werken is zij in staat om de juiste contacten te leggen en te onderhouden en om projecten te leiden en te begeleiden.

Lucia spreekt Slowaaks, Tsjechisch, Russisch, Engels, Duits en Nederlands.

Contactgegevens:

Zouden wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Comments are closed.