Wat kunnen wij voor u betekenen in Slowakije?

Dankzij onze expertise, kennis van de lokale omstandigheden en de taal staan wij bedrijven bij met vertalingen en business support in Slowakije.

 

Tolk Slowaaks

Tolk Slowaaks
U bent op zoek naar een tolk die u kan bijstaan bij een ontmoeting met uw toekomstige klant? Of wilt u dat uw presentatie direct wordt vertaald voor uw toehoorders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertalen Slowaaks

Vertalen Slowaaks Tsjechisch
Zoekt u een vertaler die met u meedenkt en die uw tekst duidelijk en correct kan vertalen? Wij vertalen vanuit het Nederlands, Duits en Engels naar het Slowaaks en vice versa.

Marktonderzoek

Marktverkenning Slowakije
Bij een marktonderzoek in Slowakije verzamelen wij informatie over de Slowaakse markt voor een bepaald product, dienst of idee. De benodigde informatiebron waardoor u verantwoorde keuzes kunt maken.

 

Partnersearch

Partnersearch Slowakije
Het vinden van een goede partner is de basis van een vruchtbare samenwerking. Daarom is het goed om dit over te laten aan een partij die op de hoogte is van de gebruiken en de taal van beide landen.

Project Management

Project management Slowakije
Door onze “personal approach” kunnen wij elk project op maat begeleiden. Wij zijn hierbij onafhankelijk en proberen zo efficiënt en voordelig mogelijk uw project te realiseren.

Vertegenwoordiging

Advies en begeleiding Slowakije
Wij kunnen u vertegenwoordigen in Slowakije. Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk wordt de kans op succes aanzienlijk vergroot. Vraag naar onze 3-in-1 service..

Comments are closed.